UUTUUKSIIN JA TARJOUKSIIN TÄSTÄ!                          UUTUUKSIIN JA TARJOUKSIIN TÄSTÄ!                         UUTUUKSIIN JA TARJOUKSIIN TÄSTÄ!                         UUTUUKSIIN JA TARJOUKSIIN TÄSTÄ!                         

Asetalo palvelee suomalaista eränkävijää

Asetalo Oy on Virroilla toimiva täyden palvelun asetalo. Olemme palvelleet suomalaisia metsästäjiä, aseharrastajia ja viranomaisia jo yli kolmen vuosikymmenen ajan kasvaen yhdeksi maan suurimmista aseliikkeistä ja alan maahantuojista.

 

Tavoitteenamme on myös tulevina vuosina palvella alan harrastajia yksilöllisesti, rautaisella ammattitaidolla, asiakkaan tarpeet ensisijaisena ohjenuoranamme. Valikoimamme uudistuu ja monipuolistuu vuosittain ja pyrimme tuomaan alan uutuudet maailmalta nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan Teille, suomalaisille asiakkaillemme.

 

Tuotteiden tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupastamme tai haluat yksilöllistä, henkilökohtaista palvelua, ota yhteyttä sähköpostitse asetalo@asetalo.fi tai puhelimitse 03-4755371.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA